Διαγωνισμός Φωτογραφίας "Αμπελουργικά Τοπία της Αιγιάλειας"

ΘΕΜΑ:  Αμπελουργικά Τοπία της Αιγιάλειας.

(Εντός, Εκτός και Επί τα Αυτά) 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: Δημιουργήστε φωτογραφίες σχετικά με το θέμα του διαγωνισμού και αναρτήστε τες στη facebook σελίδα ( www.facebook.com/oinoxeneia.gr ) των Οινοξενείων. 

ΕΝΤΟΣ: Φωτογραφίες αμπελώνων, οινοποιείων, λινών, ανθρώπων που ασχολούνται με την αμπελουργική καλλιέργεια, τοπίων που συνθέτουν το μοναδικό αμπελουργικό ανάγλυφο (πεδινής, ορεινής η/και παραθαλάσσιας ζώνης) και οπτικού συνδυασμού βουνού-θάλασσας-οικισμών-αμπελώνων της Αιγιάλειας, συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών μή συσκευασμένων προϊόντων (σταφύλι, σταφίδα, κρασί).  

ΕΚΤΟΣ: Φωτογραφίες τελικών συσκευασμένων προϊόντων, εργοστασίων, σύγχρονων μεταφορικών μέσων και εργαλείων επεξεργασίας και παραγωγής, τρόποι χρήσης των προϊόντων, γεύματα, συνταγές, ετικέτες, βραβεία, γενικές φωτογραφίες διασκέδασης  κ.ο.κ.

ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ: Η βράβευση των Νικητών του Διαγωνισμού θα περιλαμβάνει 3 Βραβεία και τους ακόλουθους όρους: 

1ο Βραβείο: 

 3 Φιάλες (Magnum) Ειδικής Αφιερωματικής Εμφιάλωσης Πεπαλαιωμένου Οίνου ΚΑΙ  

   1 Γεύμα 2 ατόμων στο γαστρονομικό εστιατόριο « Osteria Vespa Rossa » (Αθήνα) ΚΑΙ

    1 Λεύκωμα Επισκέψιμα Οινοποιεία στην Ελλάδα

2ο Βραβείο: 

 2 Φιάλες (Magnum) Ειδικής Αφιερωματικής Εμφιάλωσης Πεπαλαιωμένου Οίνου ΚΑΙ  

    1 Λεύκωμα Επισκέψιμα Οινοποιεία στην Ελλάδα

3ο Βραβείο: 

 1 Φιάλη (Magnum) Ειδικής Αφιερωματικής Εμφιάλωσης Πεπαλαιωμένου Οίνου ΚΑΙ  

    1 Λεύκωμα Επισκέψιμα Οινοποιεία στην Ελλάδα

  Η αρχική κατάταξη των πρώτων 10  δημοφιλέστερων φωτογραφιών θα πραγματοποιηθεί με βάση το πλήθος ανθρώπων που τους άρεσε η φωτογραφία (LIKEs) που ανεβάσατε. 

 Σε κάθε συμμετέχοντα επιτρέπεται να ανεβάσει στο TIMELINE της Σελίδας Facebook  μέχρι και 3 φωτογραφίες.

 Στη συνέχεια κριτική επιτροπή (οριζόμενη απο την ΔΗΚΕΠΑ στη κρίση της) θα αξιολογήσει τις 10 δημοφιλέστερες (βάση LIKEs) φωτογραφίες ώστε να αναδειχθεί η τελική τριάδα των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας, με βασικά  κριτήρια: α) την κατάταξη (βάση πλήθους LIKEs στις κορυφαίες 10, και β) την προσαρμοστικότητα των φωτογραφιών στο «Θέμα» του διαγωνισμού, με αναλογία 1 φωτογραφία ανά Φωτογράφο.

  Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της 25ης Αυγούστου 2014. ,Οι νικητές θα ενημερωθούν από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και την ιστοσελίδα της ΔΗΚΕΠΑ καθώς και με ηλεκτρονικό μήνυμα στο “inbox” του προφίλ τους στο Facebook, μέχρι και την 31η Αυγούστου 2014.

  Η αναγγελία της βράβευσης  θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Οινοξενείων 2014, στις 31 Αυγούστου 2014.

Ετοιμάστε, λοιπόν, τις μηχανές σας και εστιάστε στο "Θέμα" του διαγωνισμού μας. 

 Στόχος όλων μας δεν είναι τα LIKE να αναδεικνύουν την καλύτερη φωτογραφία αλλά την φωτογραφία που καλύτερα ανταποκρίνεται στο "Θέμα" του διαγωνισμού. 

Επιπλέον Όροι και Προϋποθέσεις:

1)Με την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό (ανάρτηση φωτογραφιών) δηλώνετε ρητώς ότι έχετε λάβει γνώση και αποδέχεστε κάθε σχετικό όρο και περιορισμό του διαγωνισμού. 

2) Δεν θα βραβευθούν συμμετοχές όπου οι δημιουργοί σχετίζονται με οιονδήποτε έμμεση ή άμεση σχέση εργασίας με την ΔΗΚΕΠΑ ή αποτελούν μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των «Οινοξενείων 2014», ή άλλων Επιτροπών, ή Συμβουλίων είτε του Δήμου Αιγιαλείας ή/και των Νομικών Προσώπων αυτού ή/και Τοπικών/Δημοτικών Ενοτήτων/Κοινοτήτων. 

3) Σε περίπτωση ισοβαθμίας ή ανάδειξης φωτογραφίας δημιουργού που εξαιρείται η βράβευσή του (βλ. Σημ. #2) τη θέση του θα λαμβάνει η αμέσως επόμενη συμμετοχή ερασιτέχνη ή επαγγελματία φωτογράφου με την καλύτερη κατάταξη (βάση LIKEs). 

4) Ο όρος της Σημ.#2 δεν περιλαμβάνει απασχολούμενους με καθεστώς «παροχής υπηρεσιών εξωτερικού συνεργάτη». 

5) Για όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζετε δηλώνετε αμετάκλητα ότι είστε οι μοναδικοί δημιουργοί και ιδιοκτήτες κάθε σχετικού πνευματικού δικαιώματος χρήσης τους. 

6) Δεκτές γίνονται και φωτογραφίες που φέρουν την διακριτική ένδειξη του δημιουργού τους. 

7) Η οργανωτική επιτροπή των «Οινοξενείων», η ΔΗΚΕΠΑ και ο Δήμος Αιγιαλείας  μετά την ανάρτησή τους αποκτά δικαιωματικά κάθε ελεύθερο δικαίωμα χρήσης, επεξεργασίας, επαναχρησιμοποίησης και περαιτέρω προώθησης τους με οιονδήποτε τρόπο και μέθοδο (στην κρίση τους) χωρίς κανένα περιορισμό ή υποχρέωση πνευματικών, ή άλλων δικαιωμάτων, ή ένδειξης, ή αναφοράς προς τους αρχικούς δημιουργούς/ ιδιοκτήτες. 

8) Σε περίπτωση αντιδικίας της ΔΗΚΕΠΑ ή του Δ. Αιγιαλείας ή των Νομικών Προσώπων αυτού  με οιονδήποτε τρίτο σχετικά με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας φωτογραφιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, δηλώνετε αμετάκλητα ότι κάθε σχετική δαπάνη ή αποζημίωση θα βαρύνει τον αναρτήσαντα τη φωτογραφία.   

9) Η ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας αποκτά και το δικαίωμα περαιτέρω δημοσιοποίησης και γνωστοποίησης των ονοματεπωνύμων ή/και usernames  ή/και φωτογραφιών των συμμετεχόντων και νικητών, χωρίς κανένα περιορισμό ή/και προηγούμενη ειδοποίηση ή/και συναίνεσή τους για τις ανάγκες προβολής και προώθησης της εκδήλωσης. 

10) Η ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας δεν φέρει καμία ευθύνη για την αδυναμία ή την μη-έγκαιρη ενημέρωση των νικητών σε περίπτωση ελλειπών ή λανθασμένων  στοιχείων τους στο facebook, καθώς η σχετική ενημέρωση αποτελεί ευθύνη των συμμετεχόντων.

11) Η παραλαβή των δώρων μπορεί να γίνει είτε κατά την διάρκεια της Τελετής Λήξης των Οινοξενείων 2014, ή/και σε μεταγενέστερο χρόνο αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑ χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση ή άλλη υποχρέωση της ΔΗΚΕΠΑ, έως και το τέλος Σεπτεμβρίου 2014.

12) Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής, ή εκτός χρονικού ορίου (μετά τον Σεπτέμβριο του 2014),  ή έγγραφης αποποίησης των δώρων των νικητών η ΔΗΚΕΠΑ διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει τα δώρα με οιονδήποτε άλλο τρόπο, στην κρίση της.

13) This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.