ΔIΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Επανασχεδιάζοντας την αγροτική πολιτική"

Body: 

   Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 (18:30 έως 21:00) θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο), η εκδήλωση- ημερίδα με θέμα «Επανασχεδιάζοντας την αγροτική πολιτική», αφιερωμένη σ' ένα από τα πιο ουσιώδη κομμάτια της Αιγιάλειας, την αγροτική παραγωγή και τον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», με τη στήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιάλειας και με τη συμμετοχή της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών (ΠΕΣ).

Στην εκδήλωση θα αναπτύξουν το θέμα «Επανασχεδιάζοντας την αγροτική πολιτική» οι ακόλουθοι ομιλητές:

• Ιωάννης Παπαδόπουλος, γενικός διευθυντής Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς: «Ευκαιρίες και προοπτικές για τον αγροδιατροφικό τομέα. Το παραγωγικό προφίλ και οι δυνατότητες της περιοχής».

• Προκόπης Θεοδωρίδης, επίκουρος καθηγητής Μάρκετινγκ, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Πανεπιστημίου Πατρών: «Επανασχεδιασμός της αγροτικής παραγωγής και πολιτικής: μύθοι, πραγματικότητα και μάρκετινγκ».

• Ιωάννης Χανιωτάκης, διευθυντής Εργασιών Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς: «Νέα φιλοσοφία στις χρηματοδοτήσεις του αγροτικού τομέα».

• Δρ. Ελευθερία Κατεχάκη, υπεύθυνη Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης ΠΕΣ: «Κορινθιακή σταφίδα: Έρευνα και καινοτομία σε ένα υπερτρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας».

• Μάρκος Λέγγας, πρόεδρος ΔΣ - Πήγασος Αγροδιατροφή ΑΣ, επιστήμων Τροφίμων Αγγλία MSc, Τεχνολογία Τροφίμων, Διοίκηση και Διασφάλιση Ποιότητας: «Από το χωράφι στο ράφι των s/m του εξωτερικού».

• Ιωάννης Koυφουδάκης, διευθύνων σύμβουλος GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ: «Ο ρόλος της καινοτομίας για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του αγροδιατροφικού τομέα».

• Γεώργιος Κατσουράνης, διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, Εξέλιξη ΑΕ: «Η σημασία της εκπαίδευσης για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα» - Live seminar.

Πρόσκληση ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Undefined