Πρ. Παυλόπουλος: "Αγαπώ ιδιαιτέρως την περιοχή της Αιγιάλειας" - Συνάντηση με το δήμαρχο Αιγιαλείας - ΦΩΤΟ

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο έγινε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο, έχοντας μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική κουβέντα για πάνω από μισή ώρα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια, καθώς ο κ. Παυλόπουλος ήταν επίκουρος καθηγητής στη Νομική Σχολή Αθηνών όταν σπούδαζε εκεί, στα μέσα της δεκαετίας του '80, ο κ. Παναγόπουλος και είχαν αναπτύξει από τότε μια καλή φιλία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας, ενώ ο κ. Παυλόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Δήμου Αιγιαλείας και των δημοτών, ενθυμούμενος μάλιστα περιστατικά από τη θητεία του ως Υπουργός Εσωτερικών, όταν είχε προκύψει το σοβαρό πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή. Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Αιγιάλεια, τη γνωρίζει καλά και τη θεωρεί ιδιαίτερου κάλλους.

Ο δήμαρχος απηύθυνε επίσημη πρόσκληση στον κ. Παυλόπουλο, να επισκεφθεί το Αίγιο για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Τρυπητής. Ο Πρόεδρος απάντησε πως είναι επιθυμία του να είναι παρών στη γιορτή της Παναγίας και αν δεν προκύψει κάποια έκτακτη επίσκεψή του στο εξωτερικό εκείνες τις μέρες, θα βρεθεί σίγουρα στην πόλη μας.

Η τελική απάντηση θα δοθεί από το γραφείο του τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη του Πάσχα. Αν δεν τα καταφέρει όμως, η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή και ο ίδιος την αποδέχτηκε με εμφανή χαρά.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χριστόπουλος, παλιός γνώριμος του κ. Παυλόπουλου από την εποχή που ήταν υπουργός αλλά και βουλευτής της ΝΔ.

Upload your file: