Πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Γεια σας,

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει πολυάριθμες ευκαιρίες στους πολίτες της, στηρίζει την απασχόληση και την ανάπτυξη και συμβάλλει στην προστασία των πολιτών. Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλώ να ανακαλύψετε πολλές ανθρώπινες ιστορίες και συγκεκριμένα παραδείγματα :

 
 

 

Ευκαιρίες: για να λάβετε επαγγελματική κατάρτιση, να ταξιδέψετε, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να επωφεληθείτε από ισχυρά δικαιώματα καταναλωτών ή ταξιδιωτών, να αναλάβετε δράση κατά της κλιματικής αλλαγής, να συμβάλετε στην κατάργηση του πλαστικού που ρυπαίνει τις θάλασσές μας ή να δείξετε αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη - για όλα αυτά, ρίξτε μια ματιά στις σελίδες #EUandMe και «Τι κάνει η Ευρώπη για μένα»

 
 

 

Απασχόληση και ανάπτυξη: η ΕΕ βοηθά στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και στην αναζωογόνηση κοινοτήτων. Ανακαλύψτε πώς γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα χάρη σε μια μικρή βοήθεια από την ΕΕ: InvestEU.

 
 

 

Προστασία των πολιτών: γνωρίστε καλύτερα τους απλούς ήρωες που εργάζονται καθημερινά, χέρι-χέρι και χωρίς να τους σταματούν τα σύνορα, για την προστασία όλων μας από τις δασικές πυρκαγιές, το εμπόριο ανθρώπων, το κυβερνοέγκλημα, τις σπάνιες ασθένειες ή τα επικίνδυνα παιχνίδια, στη σελίδα EUprotects.

 
 

 
 

Κοιτάζοντας προς τα εμπρός, η Ευρώπη χρειάζεται κι εσάς στην προσπάθειά της να διαμορφώσει τη μελλοντική της εικόνα, και μπορείτε να την βοηθήσετε, π.χ., λαμβάνοντας μέρος στις διαβουλεύσεις για το μέλλον της Ευρώπης, ξεκινώντας μια πρωτοβουλία πολιτών, παρακολουθώντας έναν διάλογο πολιτών και συμμετέχοντας στις Ευρωπαϊκές εκλογές στις 23-26 Μαΐου 2019.

 

Ελπίζω ότι οι πληροφορίες αυτές θα σας φανούν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.

 

Με εκτίμηση,

Pia Ahrenkilde Hansen

Γενική διεύθυνση Επικοινωνίας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή